Hvor meget får du betalt for at donere plasma?

Hvor meget kan du tjene på at donere plasma? Du kan blive overrasket over at vide, at der er mange måder at leve af at donere plasma. Virksomheder betaler dig for hver donation. CSL Plasma, med over 270 donationscentre i 41 stater, er et eksempel på et sådant firma. CSL Plasma tilbyder ikke kun varierende betalingssatser, men tilbyder også regelmæssigt bonustilbud til donorer. Denne artikel vil give oplysninger om de mange måder, plasmadonation kan give dig penge.

BioLife Plasma betaler godt. En to-timers donation kan give dig omkring $ 100. BioLife plasma screener donorer for at sikre, at plasma af højeste kvalitet doneres. BioLife plasmadonationscenter er et af mange, der betaler godt. B Positive Plasma vil også betale donorer to gange om ugen for fulde donationscyklusser. Henvis en ven, så får du ekstra. Du kan leve godt af at donere plasma ved at følge disse tips.

Først skal du lave en aftale med et plasmadonationscenter. Efter at blodet er trukket, adskilles plasma fra røde blodlegemer. Mens det amerikanske Røde Kors giver dig mulighed for at donere plasma en gang hver 28. kalenderdag, er private virksomheder forpligtet til at følge denne politik. Du tjener ikke penge til at donere blodplasma, hvis du kun donerer det en gang om ugen. Du vil dog blive betalt efter din anden donation. Nogle centre kræver, at plasmadonorer besøger centret mindst to gange pr. Syv dage.

Baseret på hvor ofte du donerer plasma, kan du få så højt som $ 50 pr. Donation. En månedlig donation af blodplasma vil tjene dig omkring $ 1.378 årligt. Tjen op til $ 1,500 om måneden ved at foretage to eller flere donationer hver måned. Du kan redde mange liv, hvis du er i stand til at forpligte dig sådan.

Mange plasmadonationscentre tilbyder belønningsprogrammer til donorer, der donerer plasma af høj kvalitet. Mange virksomheder tilbyder gavekort og andre incitamenter til donorer ud over deres generøse donationsprogram. Besøg et lokalt donationscenter for at få et gavekort. Hvis du er i Atlanta, kan du søge efter et plasmadonationscenter, der betaler høje lønninger og besøge et. Du kan også besøge nogle af de bedst betalte centre.

Selvom plasmadonationsomkostninger varierer, tilbyder de fleste centre en vis kompensation. Nogle centre betaler så meget som $ 500 om måneden for otte donationer. Andre må kun betale $30 pr. donation. Du bør omhyggeligt undersøge disse tilbud for at afgøre, om de gælder for din situation. Det er også vigtigt at overveje mængden af donationer, du foretager hver måned. Den kompensation, du modtager, vil stige, jo flere donationer du foretager på en måned.

Plasmadonation er mulig, når du er på en tidsplan. En primærlæge kan bestille blodarbejde, hvis du er lav i jern. Hvis du ikke har nok jern, kan din læge bestille blodarbejde. Donation af plasma er en lukrativ forretning. Der er mange muligheder for at tjene nogle ekstra penge. Ved at hjælpe folk med at komme tilbage på deres fødder, kan du hjælpe med blodsygdomme og andre sygdomme.