De bedste kreditkort til rejser

Der er flere kreditkort til rejser, men en standout er Capital One Venture Rewards Kreditkort. Dette kort tilbyder den bedste belønningspris på udvalgte hotelkøb og 2X miles per dollar på alle andre udgifter. Det har et lavt årligt gebyr på $ 95 og leveres med en ansøgningsgebyrkredit på $ 100 for Global Entry eller TSA PreCheck. For mere information, læs denne artikel for at lære om fordelene ved Capital One Venture Rewards Kreditkort.
Jagt safir reserve

Dette premium rejsekreditkort fra Chase er et godt valg for hyppige rejsende. Det kommer med mange fordele som gratis adgang til lufthavnslounge, rejsekreditter og kredit til TSA PreCheck- og Global Entry-medlemskaber. Det har også et årligt gebyr på $ 550, men du kan retfærdiggøre det med dets fordele og funktioner. Det årlige gebyr er det værd, hvis du er villig til at bruge mere på at rejse og nyde de mange fordele, det giver.

Dette kort er særligt givende for dem, der har andre Chase Ultimate Rewards-kort. Med fleksibiliteten i dets belønningsprogram kan du bruge pointene til at købe næsten alt, hvad du ønsker. Du kan endda overføre disse point til dit Chase Ultimate Rewards-program. Når du rejser, kan du indløse dine point for at få en 50% bonus. Når du har optjent nok point, kan du overføre dem til andre Chase-kort, herunder Sapphire Reserve.
Kapital et venture X

Hvis du rejser ofte og har brug for et kreditkort med rejsefordele, er Capital One Venture X en god mulighed. Kortet har et lavt årligt gebyr på $ 395, hvilket er betydeligt lavere end mange premium-kort. Kortet leveres også med en årlig kredit mod dine bookinger og en jubilæumsbonus på op til ti tusind miles. Derudover har Venture X en fremragende liste over frynsegoder. Nedenfor er nogle af de vigtigste funktioner.

Den første fordel ved Venture X-kortet er dets imponerende værdi. Efter introperioden er det næsten det dobbelte værd, hvad standardårets værdi er. Fordi du ikke er forpligtet til at spore de ekstra funktioner og fordele, vil du højst sandsynligt bruge dem regelmæssigt. Det betyder, at det årlige gebyr er mere end det værd. Og fordi kortet leveres med rejsebelønninger, vil du sandsynligvis bruge dem, og de udligner let det årlige gebyr.
Citi / AAdvantage Platinum Vælg

Hvis du leder efter et godt rejsekreditkort, skal du overveje Citi / AAdvantage Platinum Select World Elite Mastercard. Dette kort giver dig mulighed for at optjene point eller miles, når du bruger penge på flybillet. Hvis du bruger dette kort til at foretage køb hos American Airlines, er du berettiget til gratis indchecket bagage og foretrukken boarding på indenrigsflyvninger. Og uden årligt gebyr kan du få fordelene ved medlemskab uden at bruge meget.

Brug af det amerikanske AAdvantage Platinum Select-kort til at foretage køb er en fantastisk måde at tjene dobbelt kilometertal på. Du får 2 miles per dollar, og du får yderligere 1X mile, når du spiser på deltagende restauranter. Der er også andre måder at tjene ekstra miles på. Du kan endda bruge kortet til shopping på American Airlines hjemmeside eller på deltagende restauranter. AAdvantage Platinum Select leveres også med tildelingsmuligheder for reduceret kilometertal.
Amex Platin

Amex Platinum-kortet tilbyder en lang liste over fordele, der udligner det årlige gebyr. En sådan fordel er adgang til eksklusive hotel- og flyselskabsfordele. Dem med dette kort kan drage fordel af frynsegoder som tidlig check-in og sen checkout, gratis Wi-Fi og endda gratis morgenmad. De, der rejser på et budget, kan også drage fordel af Amex Platinum-kortets rejseforsikring. Rejsende kan indgive op til to forsikringskrav om året, hvor krav betales inden for 90 dage.

Amex Platinum-kortet tilbyder opgørelseskreditter, der i alt udgør mere end $ 1,500 om året. Denne kredit kan bruges til at betale for alt fra forudbetalte hotelophold til Uber-ture og Walmart+-medlemskaber. Det årlige gebyr er $ 695. Fordelene kan dog let kompensere for gebyret. Som et resultat er dette kort en solid mulighed for folk, der ofte rejser. Ulemperne ved Amex Platinum er, at det er den dyreste løsning. Fordelene er dog så stærke, at det måske ikke er for alle.