5 måder at gå tidligt på pension

Du har måske hørt, at der er nogle måder at gå tidligt på pension. En af dem er at leve under dine midler. Grant Sabatier gik fra at være knækket til millionær på fem år ved at lancere sidespring og investere det ekstra provenu. Han planlægger nu at gå på pension i en yngre alder. Mens oddsene for at gå på pension tidligt ikke er til din fordel, er der nogle strategier, du kan prøve. Fortsæt med at læse for nogle tips. Begynd derefter at implementere dem så hurtigt som muligt for at sikre din økonomiske sikkerhed.
At leve under dine midler

Mens mange mennesker finder det let at leve under deres midler, er dette ikke den bedste løsning. Selvom du måske har flere indtægtskilder, betyder det ikke, at du skal fjerne gæld. I stedet betyder det simpelthen, at du skal love ikke at påtage dig yderligere gæld ud over dine nødvendige leveomkostninger. Uanset om du lige er begyndt at overveje pensionering eller er godt inde i dine gyldne år, vil hver person stå over for en slags uplanlagt udgift på et tidspunkt. Uventede udgifter kan være alt fra en større bilreparation til en dyr medicinsk regning. Uanset årsagen er det vigtigt at oprette en nødfond i tilfælde af en nødsituation.

En god tommelfingerregel er at leve 15% under din indkomst. Dette vil ikke kun gøre det lettere at spare, men det vil også give dig mulighed for at håndtere uventede udgifter som bilbetalinger og realkreditlån. Når du formår at spare penge op, har du flere penge at investere eller endda forfølge dine drømme. Bare husk, at det at leve under dine midler ikke er en “diæt”, men et livsstilsvalg. Du skal være villig til at træffe hårde beslutninger om dine forbrugsvaner.
Oprettelse af en bridgekonto

Oprettelse af en brokonto for at gå tidligt på pension kræver en omhyggelig planlægning. For det første skal du bestemme, hvor meget du har brug for hvert år for at leve komfortabelt. Multiplicer dette beløb med det antal år, du vil bruge brokontoen. Det beløb, du har brug for, skal være nok til at leve komfortabelt, indtil dine pensionskonti er tilgængelige. Der er mange bevægelige dele involveret i denne strategi. Det anbefales at arbejde med en finansiel rådgiver og en investeringsekspert.

Den bedste måde at oprette en brokonto på er at vente med at tegne social sikring, indtil du når 70 år. Dette skyldes, at fordelene justeres for inflation hvert år. Ved at udsætte dine sociale sikringsydelser til 70, maksimerer du din månedlige ydelse. Du kan også dykke ned i dine besparelser, hvis du skal betale en regning. Du kan gøre det samme med livrenter. Livrenter er kontrakter, du indgår med et forsikringsselskab. De kræver periodiske betalinger til gengæld for garanterede fordele senere. Du får ro i sindet, når du går tidligt på pension.
Estimering af pensionsindkomst

Hvis du overvejer at gå tidligt på pension, er der mange ting at overveje, herunder dine forventede årlige udgifter og skatter. Det første skridt i planlægningen af din pension er at estimere, hvor mange penge du har brug for for at leve komfortabelt. Overvej dine nuværende månedlige udgifter. Selvom de kan være lavere, når du er pensioneret, vil rejse- og tøjudgifter sandsynligvis stige. Multiplicer disse tal med tolv for at få en idé om din årlige basisindkomst. Tilføj derefter et par procent for inflation, og du har din pensionsindkomst.

Derefter kan du indstille forskellige regler for lommeregneren. En tommelfingerregel er at spare 10% af din indkomst i løbet af dine arbejdsår. Det er et glimrende mål, men det tager årtier at akkumulere de penge, du har brug for. Hvis du går på pension tidligt, kan du dog fremskynde processen ved at spare tredive procent af din indkomst i løbet af dine primære indtjeningsår. Resultatet er, at du kan drage fordel af flere opsparingsmuligheder og nyde mere indkomst.
Undgå de værst tænkelige scenarier

Mens de fleste mennesker har en ideel pensionsalder og laver planer i overensstemmelse hermed, er der nogle, der er tvunget til at gå på pension tidligere end deres ideal. Mange er blevet frustrerede over deres job, løber tør for fysisk og mental damp eller finder ud af, at de er blevet outsourcet. I sådanne tilfælde bør førtidspensionering behandles med forsigtighed. Rob Williams, administrerende direktør for formueforvaltning, pensionsindkomst og finansiel planlægning ved Schwab Center for Financial Research, anbefaler at tage en fleksibel tilgang til finansiel planlægning. Personlig økonomisk planlægning kan hjælpe dig med at udnytte alle dine ressourcer.

Du bør sigte mod at have mindst 25 til 30 gange dine anslåede årlige udgifter sparet og investeret. Men hvis du går på pension tidligt, bør du ikke stole på dine besparelser for at få enderne til at mødes. I tilfælde af at du ikke har nok penge til at gå på pension tidligt, skal du muligvis supplere din indkomst med andre midler. Desuden er det vigtigt at fjerne højrentegæld og betale dit realkreditlån så tidligt som muligt. At undgå de værst tænkelige scenarier, når du går tidligt på pension, vil gøre din pensionering glattere og mere behagelig.
Carl Jensens førtidspension

Stifter af hjemmesiden 1500 Dage til Frihed, Carl Jensen, har valgt at gå på efterløn i en alder af 43 år. Han fortalte om sine oplevelser med sin kone og børn, og hvordan hans beslutning om at gå tidligt på pension påvirkede hans familieliv. Du kan se mere om beslutningen på hans hjemmeside. Her er også nogle tips til førtidspension. Læs videre for at lære, hvordan Jensen og hans kone fik det til at fungere. Det er ikke nemt at forlade karrieren til fordel for et liv i fritid og lykke, men Carl Jensen har fundet en måde at få det til at ske på.

Begrebet førtidspension bliver mere og mere populært blandt millennials, og carl Jensens historie er et eksempel på dette. FIRE-bevægelsen går ind for økonomisk uafhængighed ved at gå på pension tidligt. Imidlertid er mange årtusinder stadig bekymrede for at ofre vigtige fordele forbundet med fuldtidsbeskæftigelse, såsom sundhedsforsikring. I Jensens tilfælde genvinder han disse fordele og afviser sit sekscifrede softwareingeniørjob til fordel for et deltids baristajob.